BREAKING NEWSEveniment

Clujean cu motocicletă rănit în timpul unei depășiri pe DN„1C în Buciumi. 8 dosare penale și zeci de amenzi date de poliția Rutieră în weekend

Ieri, 16 octombrie, polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit la un eveniment rutier produs pe D.N. 1C, în localitatea Buciumi.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 26 de ani din județul Cluj, a condus un motociclu pe D.N. 1C, având direcția de deplasare spre Baia Mare, a inițiat manevra de depășire a unei autoutilitare condusă de un bărbat de 46 de ani din județul Suceava, care la rândul său a inițiat aceiași manevră.

Motociclul a părăsit partea carosabilă după care pe acostamentul din partea stângă are impact cu solul și se oprește în gardul unui imobil. Tânărul de 26 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero în ambele cazuri. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Opt dosare penale întocmite de polițiștii maramureșeni și zeci de sancțiuni contravenționale aplicate

În acest week-end, polițiștii maramureșeni au depistat în trafic opt conducători auto cu vârste între 27 și 49 de ani, care au săvârșit infracțiuni la regimul rutier.

Șapte dintre aceștia au condus sub influența băuturilor alcoolice, etilotestul indicând valori cuprinse între 0,48 și 1,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au constatat și două infracțiuni privind conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Polițiștii din Șomcuta Mare, Vișeu de Sus, Moisei, cei ai Secției 5 Ocna Șugatag și polițiștii din Baia Sprie au executat acțiuni în acest week-end pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive și, totodată, pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 101 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 46.000 de lei.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut nouă permise de conducere, șase certificate de înmatriculare și două seturi de plăcuțe de înmatriculare.

La data de 14 octombrie, polițiștii de ordine publică băimăreni au desfășurat o acțiune pe linia combaterii cerşetoriei pe principalele artere ale municipiului Baia Mare și din zona lăcașurilor de cult. Polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.700 de lei, pentru apelare la mila publicului, faptă prevăzută de Legea 61 din 1991.

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: Fată inconștientă în Parcul Regina Maria din Baia Mare. Crima Organizată ce face?

Vasile Dale

Maramureș/ 4 agenți de poliție rutieră și o persoană fără calitate specială condamnați pentru infracțiuni de corupție, fals și favorizarea făptuitorului

Vasile Dale

EXCLUSIV DOCUMENTE: Bani aruncați în vânt – Direcția Silvică Maramureș prin OS Vișeu a cumpărat o locomotivă bună doar de dus fier vechi. Prețul 120.000 lei, fără TVA

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.