BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO: Inconștienții de la volan – Fac orice pentru a-și urca videoclipurile pe TIK-TOK. Poliția când îi va lăsa fără permis?

Din ce în ce mai mulți puștani care abia și-au obținut permisul de conducere fac orice pentru a înregistra câte un videoclip pe care ulterior să îl posteze pe rețeaua de socializare tik-tok. Culmea este că pentru a se filma tinerii încalcă legea. Și de ce fac asta? Pentru că parlamentarii noștri nu au înțeles probabil să adopte modificarea Codului Rutier prin care orice filmare efectuată și cu un telefon mobil să le permită agenților de la Poliția Rutieră să dispănă măsuri de sancționare pentru cei vinovați.

Astăzi vă prezentăm un alt exemplu (al câtelea oare?). Un tânăr din Baia Mare a postat pe profilul de TIK-TOK două înregistrări video prin care dovedește clar că pentru el legea NU EXISTĂ!

În primul caz acesta este filmat pe bd Republicii din Baia Mare, așteptând la semafor. Un pasager dintr-o altă mașină aflată pe banda doi îl filmează. Cum se face verde la semafor demarează în trombă. Regulamentar? Clar NU. Viteză? Clar DA.

În al doilea videoclip postat pe același cont, același indivd își ”parchează” lateral bolidul pe celebrul deja ”Pod a lui Morar” din Ulmeni. În spatele lui un alt autoturism oprit în același fel. Și în acest fel se blochează cu bună știință și INTENȚIONAT traficul rutier pe un drum public.

sursa video: TIK-TOK

Când Poliția Rutieră îi va lăsa pietoni? Habar nu avem. Până când parlamentarii nu vor schimba legea vom întâlni la fiecare pas asemenea inconștienți în traficul rutier din Maramureș. Să nu ne mirăm când se vor opri fie într-un stâlp, fie într-un copac, fie într-un podeț din beton.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV DOCUMENTE: Bani aruncați în vânt – Direcția Silvică Maramureș prin OS Vișeu a cumpărat o locomotivă bună doar de dus fier vechi. Prețul 120.000 lei, fără TVA

Vasile Dale

Tradiţia dusă mai departe de meşterii populari din Maramureş

Redactie

FOTO, VIDEO: Contrabandiștii de țigări din Ucraina s-au filmat în timp ce treceau ilegal granița prin munții din zona Valea Vișeului, cu marfa în spate, pe viscol

Redactie

4 mesaje

Alex octombrie 17, 2022 at 2:24 pm

Trebuia sa ii puneți si Instagramul dacă tot ii face-ți publicitate.

Raspunde
Hai Pa octombrie 17, 2022 at 9:52 pm

Cu o togaie de aia o intrat si ala in statia de la Vivo

Raspunde
mo octombrie 17, 2022 at 2:49 pm

cele prezentate nu par a fi lucruri grave, insa daca ne gandim la accidentul de la mall.. e o perspectiva nu prea incantatoare..

Raspunde
Antena24.ro octombrie 17, 2022 at 7:10 pm

Totusi masina e frumoasa sa aiba noroc la ea 🙂

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.