Important

FOTO: Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I – Filiala „Pintea Viteazu” Maramureș a organizat Cupa Toamnei la Crap, ediţia a doua – Coaş

Joi, 13 octombrie, Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I – Filiala „Pintea Viteazu” Maramureș a organizat, între orele 07.30 şi 15.30, pe Balta Coaș, concursul de pescuit denumit Cupa Toamnei la Crap – Ediția a II-a.

La competiție s-au înscris 18 pescari, fiind folosite cel 10 standuri menajate. După cele 8 ore de pescuit, echipa formată din col.(r) David-Bratu Ion și Bertea Vlad a reușit să „antameze” toate premiile concursului, respectiv: Locul I (cupă și diplomă); Cel mai mare pește prins 14,2 kg (figurină și diplomă); Cea mai mare cantitate de pește prins – 38,9 kg (figurină și diplomă), iar din partea sponsorului Bijuteria „Savoy” din Baia Mare a primit un medalion din aur.
Locul II i-a revenit echipei formată din Pas(r) Niță Radu și Pas(r) Bălan Sandu, cu o cantitate prinsă de 22,4 kg (cupă și diplomă). Această echipă a primit și un medalion din argint, din partea Bijuteriei „Savoy”.

Locul III a fost ocupat de echipa formată din Col.(r) Mașlinca Dănuț și Plt.maj(r) Lupşe Iustin, cu o cantitate de „doar” 0,42 kg (cupă și diplomă).

În afara concursului a fost recompensat cu o diplomă Danciu Gavril, care a reușit performanța să prindă un peste de „doar” 0,37 kg.

Toți ceilalți concurenți au fost recompensați cu câte o medalie și o diplomă de participare.

Arbitrajul a fost asigurat de pescarii: Carmena Băințan – președinte, Pas.(r) Ioan Iuhasz și Pas(r)Ioan Bretan – membri, fiind recompensați cu câte o diplomă.

A fost premiată cu o diplomă și S.C. FISH ZONE S.RL.(Balta Coaș) administrată de familia Lavinia și Dan Perța.
După festivitatea de premiere, bucătarul „master chef” Dr. Daniel Achim, ajutat de Col.(r) Florin Cătuna și Col.(rtr) Dorel Abraham a oferit concurenților și „chibiților”, ciolan cu fasole și delicatesa „Storceag de pește”.

De asemenea, în timpul pescuitului, atât „chibiții” cât și concurenții au fost invitați de pescarii Ioan Găvriluți și Calin Nagy să servească slănină friptă și pâine „picurată”.

Premierea a fost efectuată de președintele ANCMRR Filiala „Pintea Viteazu” Maramureș, Col.(rtr) Ioan Ceterchi, Col.(rtr) Sabin Rus-prim vice-președinte și Col.(r) Ioan Marchiș, organizatorul competiției.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Jandarmii Postului Montan Țibleș și cei din Târgu Lăpuș, Moş Nicolae la o familie din Rogoz

Redactie

PREVENIRE IPJ MARAMURES: NU LĂSA PE MÂINE CE POŢI PREVENI AZI!

Vasile Dale

ANUNŢ PRIVIND LANSAREA PROGRAMULUI DE FINANȚARE: ”Protecția monumentelor istorice, de pe raza administrativ – teritorială a județului Maramureș”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.