Important

LIGA STUDENȚILOR „PINTEA VITEAZUL”: Start înscrierilor pentru concursul Miss Universitaria

Liga Studenților ”Pintea Viteazul” organizează a XII-a ediție a proiectului Miss Universitaria, eveniment așteptat cu mare nerăbdare de către studenții Centrului Universitar Nord din Baia Mare.
Astfel, Liga Studenților ”Pintea Viteazul” așteaptă studentele din toți anii de studiu din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare, să se înscrie anul acesta la experiența care le va schimba perspectiva asupra anilor de studenție.

Studentele care doresc să-și depășească limitele și să demonstreze lumii de ce sunt în stare, se pot înscrie accesând următorul link: https://forms.gle/G9NPPCQc87o1Tg718 până în data de 23 octombrie.

Preselectiile vor avea loc luni, 24 octombrie, începând cu orele 18:00, la sediul LSPV, str. Victoriei, Nr.76, Cămin 3, Sala A. Dintre toate candidatele, vor fi alese 10 studente care vor concura pentru titlul de Miss Universitaria 2022.
Miss Universitaria este un proiect de tradiție marca Liga Studenților ,,Pintea Viteazul’’ care își propune să aducă în fața studenților cele mai frumoase, inteligente și orginale fete din cadrul CUNBM. Fiecare participantă va trebui să demonstreze că are toate atuurile pentru a primi titlul de Miss Universitaria.


Te-ar putea interesa si

SITUAŢIA ÎN ŞCOLILE DIN JUDEŢ: 90 de elevi infectaţi, 102 clase desfăşoară ore online

Redactie

FURTURI SOLUŢIONATE: Doi tineri identificați de polițiști după ce au sustras bunuri dintr-un complex comercial și dintr-o locuință din Baia Mare

Vasile Dale

ANUNŢ VITAL: Furnizarea apei potabile va fi sistată în 9 ianuarie pe două străzi din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.