BREAKING NEWSImportant

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ ÎN BAIA MARE, SIGHET ŞI CHELINŢA: Patru ordine de protecție emise și un dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecție

Ieri, 17 octombrie, polițiștii băimăreni, sigheteni și cei din Ulmeni au intervenit la patru evenimente prin care au fost sesizate violențe în familie și a fost necesar emiterea unui ordin de protecție provizoriu.
În municipiul Baia Mare, o tânără de 22 de ani s-a prezentat la sediul poliției unde a reclamat faptul că, la data de 14 octombrie, aflându-se la un imobil pe bulevardul Traian unde locuiește, a fost agresată fizic de concubinul acesteia, un tânăr de 23 de ani. În urma completării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele tânărului și au întocmit dosar penal pentru săvârșirea faptei de violență în familie.

Totodată, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 37 de ani din municipiu, despre faptul că soțul ei a încălcat dispozițiile ordinului de protecție. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine publică, iar din discuțiile purtate cu apelantă a reieșit faptul că, femeia a părăsit domiciliul, iar la întoarcere l-a observat pe soțul ei, un bărbat de 36 de ani din Baia Mare, pe balconul apartamentului, încălcând dispozițiile ordinului de protecție emis de Judecătoria Baia Mare. 

În urma celor constatate, polițiștii au deschis dosar penal pe numele bărbatului pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecție.

 În Sighetu Marmației, o altă femeie de 35 de ani din comuna Remeți a apelat numărul unic de urgență sesizând faptul că, în timp ce se afla la mama sa în municipiu, Piața 1 Decembrie, soțul ei, un bărbat de 37 de ani din Remeți, s-a prezentat la ușa imobilului sub influența băuturilor alcoolice și o amenință telefonic. 

În jurul orei 23.00, polițiștii au fost sesizați printr-un alt apel 112 de către un tânăr de 18 ani din municipiu, cu privire la faptul că este agresat de tatăl său. La fața locului, polițiștii au identificat apelantul și un bărbat de 43 de ani care, ulterior, a fost transportat la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației pentru efectuarea de investigații medicale de specialitate.

În ambele cazuri, polițiștii sigheteni au emis ordine de protecție provizorii și au întocmit dosare penale pentru săvârșirea faptelor de amenințare și violență în familie.

În satul Chelința, polițiștii din Ulmeni au intervenit la un apel 112 prin care, o femeie, a sesizat faptul că, vecinul ei provoacă scandal la domiciliu.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 47 de ani care, pe fondul consumului de alcool și a unor divergențe, a agresat-o pe concubina acestuia, o femeie de 45 de ani din Țicău. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Și în acest caz, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV / TRAGEDIE ÎN MARAMUREŞ: Doi refugiaţi descoperiţi morți în Munţii Maramureşului. Alți doi sunt în viaţă, căzuţi într-o râpă cu degerături la picioare (ACTUALIZARE)

Redactie

EXCLUSIVITATE – TEROARE IN BAIA MARE: DANSATOAREA UNUI CLUB DE NOAPTE A FOST MUTILATA CU CUTITUL DE SOT LA LOCUL DE MUNCA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXPLICAŢII DESPRE O ŞTIRE FALSĂ: Marius Apostol este în continuare preşedintele filialei PRM Maramureş

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.