Eveniment

INFRACŢIUNI RUTIERE PE DRUMURILE JUDEŢULUI: La volanul unui autoturism neînmatriculat şi fără permis. Alţi doi şoferi prinşi băuţi la Sighet şi Strâmtura

Ieri, 17 octombrie, la ora 12.25, polițiștii băimăreni au depistat în trafic pe strada Electrolizei un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 30 de ani din municipiu și care circula din direcția străzii Luminișului, către strada Oborului. Conducătorul auto a efectuat neregulamentar manevra de depășire pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător, fiind totodată înregistrat de aparatul video-radar cu viteza de 79 km/h (+29 km/h).
Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar numerele de circulație provizorii montate pe autoturism au ieșit din valabilitate.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau înregistrat.


Alți doi bărbați în vârstă de 31 și 38 de ani din județul Constanța și Strâmtura au fost identificați de polițiștii din Sighetu Marmației și cei ai Secției 2 Bogdan Vodă, la volanul unor autoturisme conduse pe strada Făget din Sighetu Marmației și în comuna Strâmtura, pe D.J. 186D.
În urma testării alcoolscopice, celor doi le-au rezultat concentrații de 0,89 și
1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei din sânge.
Polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: I S-A FĂCUT RĂU LA VOLAN – La Viile Apei, un șofer a lovit cu mașina un localnic, apoi a izbit un podeț și s-a oprit într-un șanț

Vasile Dale

FOTO: Carambol în Baia Mare! Maşină răsturnată la Mireşu Mare (video) şi alta în şanţ la Şomcuta Mare – actualizare

Redactie

ONCEŞTI: Bărbat cercetat pentru contrabandă, rămas fără mașină și fără țigări

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.