BREAKING NEWSEveniment

PE ŞOSELELE JUDEŢULUI: Mai mulţi şoferi depistaţi băuţi la volan

Aseară, polițiștii din Sighetu Marmației, aflați în serviciul de patrulare pe raza de competență, au oprit pentru control un autoturism pe strada Gheorghe Doja din municipiu.

La solicitarea polițiștilor de a se legitima, bărbatul a refuzat, dar, în urma verificărilor efectuate a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 26 de ani din comuna Sarasău. Acesta ar fi început să se manifeste agresiv, motiv pentru care polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține nici permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

*****
Ieri, 18 octombrie, în jurul orei 15.00, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați despre producere producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale și produs pe strada Tineretului din municipiu.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 58 de ani din Baia Mare, a condus o autoutilitară, având direcția de deplasare spre strada Gheorghe Șincai, nu s-a asigurat la manevra de mers înapoi și a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla parcat în fața unui imobil, al cărui conducătoare auto era o tânără de 22 de ani din comuna Ieud. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto în vârstă de 58 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii concentrației de alcool din sânge.
În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

*****

Polițiștii din Ulmeni și cei ai Secției 3 Fărcașa au identificat în trafic în zilele de 15 și 17 octombrie un autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani din Ariniș, circulând pe D.J. 108P, în localitatea Oarța de Sus și pe D.J. 108D, în localitatea Ariniș.

La prima verificare efectuată de polițiști, la data de 15 octombrie a.c., bărbatul a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice, rezultând în etilotest o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La a doua oprire a autoturismului efectuată de polițiști, la data de 18 octombrie a.c., bărbatul a prezentat dovada fără drept de circulație, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ieri, 18 octombrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș, urmând să fie prezentat în fața instanței de judecată.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – CARANTINĂ PE HÂRTIE: Botez cu zeci de participanți în apele râului Lăpuș la Cătălina. Alții înghesuiți într-un lăcaș de cult (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Au incendiat intenționat brazii din fața unui magazin din Sighet. Doi suspecți reținuți de poliție

Vasile Dale

EXCLUSIV / CORONAVIRUS ÎN MARAMUREŞ: Încă două decese, 11 cazuri noi, dintre care 6 angajaţi ai Primăriei Valea Chioarului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.