BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Arde pensiunea Coliba Dacilor din Cavnic. Intervin trei echipaje ale pompierilor din Baia Mare și Cavnic (actualizare 2)

Incendiului violent pe strada Roata din Cavnic. Conform primelor informații foc a cuprins în totalitate celebra COLIBĂ A DACILOR.

Intervin trei echipaje ale pompierilor militari din Cavnic și Baia Mare, dar și echipaje ale pompierilor civili din Cavnic.

Proprietarul Colibei Dacilor a reușit să se autoevacueze.



ACTUALIZARE – ISU Maramureș

Incendiu pensiune oras Cavnic. Fara victime. 1 persoana s-a autoevacuat. Intervin Detasamentul de Pompieri Baia Mare, cu 2 autospeciale si 1 EPA SMURD si SVSU Cavnic, cu 1 autospeciala. Incendiul este localizat. Se lucreaza la lichidare.

ACTUALIZARE 2

Conform informațiilor noastre proprietarul pensiunii Cabana Dacilor nu avea asigurare. Focul ar fi pornit de la soba pe ulei, însă acest lucru va fi stabilit în urma anchetei pompierilor.

în actualizare

Te-ar putea interesa si

DISPĂRUT LA ÎNCEPUTUL LUNII: Bărbatul din Târgu Lăpuș a fost găsit în Alba, ascuns în scobitura unei stânci din Munţii Apuseni

Vasile Dale

EXCLUSIV – ȘOMCUTA MARE: Patru tineri au ajuns la spital, după o bătaie pe Calea Mireșului. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor. Azi o casă a fost incendiată

Vasile Dale

VREME REA: Cod portocaliu de ninsori și viscol – Ninge abundent pe DN17C în pasul Dealul Ștefăniței (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult