BREAKING NEWSImportantRecomandate

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN… BAIA MARE: Stâlp electric din beton, sprijinit cu o bucată de lemn şi legat cu o sârmă

La români, totul se repară cu o sârmă! Iar provizoriu înseamnă definitiv. Este soluţia găsită de angajații societății Electrica din Baia Mare pentru un stâlp deteriorat. Au pus şi o bucată de lemn care să susţină stâlpul de peste o tonă. Între timp, localnicii stau cu frica în sân şi ocolesc stâlpul de teama să nu cadă peste ei. Societatea de distribuție a energiei electrice se apără şi spune că este o soluţie provizorie. Doar că stâlpul stă sprijinit de bucata de lemn de aproape şase luni.

Stâlpul care susţine cablurile electrice este erodat pe o porţiune de aproximativ 50 de centimetri şi stă să cadă în orice moment. Localnicii se tem să treacă pe lângă el, deşi autorităţile au transmis că au înlăturat pericolul. Au sprijinit stâlpul de beton de o bucată de lemn şi au legat totul… cu o sârmă.

Localnic: Au venit, au constatat, dar după câteva sesizări. Au pus o plombă la stâlp… Bineînţeles că e periculos, vine o furtună, pică stâlpu…ce se întâmplă, cine e de vină?

Un alt localnic crede că stâlpul e cu atât mai periculos, având în vedere că pe stradă circulă oameni, dar şi maşini. „E foarte periculos, circulă maşini pe acolo, şi oamenii care locuiesc.. numai la noi se poate aşa ceva”, explică bărbatul.

„Soluţia minune” a venit după un an în care localnicii au trimis sesizări

„Soluţia minune” a venit după un an în care localnicii au trimis sesizări.

Localnic: Nu-i normal, stâlpul trebuie înlocuit complet, poate cădea oricând. La noi totul se leagă cu o sârmă şi am terminat.

Localnic: Cam românească şi cam dezastru…bine că pot lua bani mulţi la facturi la curent şi alte chestii, asta e.

Localnic: Dacă loveşte cineva stâlpul, la o intemperie d-asta se duce şi lemnul şi totul, trebuie schimbat.

Stâlpul putea fi înlocuit dacă ar fi existat unul pe stoc, susțin cei de la societatea care au în administrare stâlpul de la rețeaua electrică. Potrivit acestora, stâlpul a fost deteriorat în urmă unui accident de circulație, al cărui autor nu a fost găsit.

„Reparația acestuia a fost executată în regim de avarie, pentru eliminarea rapidă a pericolului existent. Soluția a fost una provizorie, având în vedere faptul că la acea dată Sucursala Baia Mare nu avea pe stoc stâlpi de beton”, a transmis Distribuție Energie Electrică Baia Mare.

Societatea de distribuție mai spune că în cursul lunii noiembrie, cel târziu, stâlpul va fi înlocuit cu unul nou.

Actualizare

Stâlpul a fost înlocuit!

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: SCANDALUL CONTINUĂ – După ce presa a dezvăluit cum angajații primăriei Coroieni spălau wc-urile secretarului general al MAI, primarul ar fi trecut la hărțuirea subalternilor la locul de muncă

Vasile Dale

TERENUL DE FOTBAL DE LA COROIENI: Ștafetă pentru educaţie, sâmbătă, 2 octombrie

Redactie

SUPER OFERTĂ EXCLUSIV LA SILENCIO BAIA MARE: Orice produs la 65 lei sau mai puțin (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.