BREAKING NEWSNationalRecomandate

Un hoț din Satu Mare a furat produse de 10 lei dintr-un magazin, iar când a fugit cu ele l-a lovit o mașină

Un bărbat de 38 de ani din Satu Mare a fost aproape de a ajunge la spital, după decizia neinspirată de a fura produse în valoare de 10 lei dintr-un magazin Profi. Văzându-se cu „prada” în mâini, individul a luat-o la fugă, însă a uitat să se asigure și a fost lovit de o mașină. S-a ales cu răni minore, dar și cu un dosar penal pentru furt.

Conform publicației locale PresaSM, la ieșire din unitatea comercială, fiind urmărit de angajatul Profi care a fost martor la furt, bărbatul a încercat să treacă strada prinr-un loc nepermis și a fost lovit de un autoturism Audi. Hoțul a scăpat cu răni minore, find dus doar la secția de poliție.

„La data de 21 octombrie a.c., în jurul orelor 11.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare-Biroul de Investigații Criminale au fost sesizați despre faptul că, în incinta unei societăți comerciale situate pe Bulevardul Traian, o persoană ar fi săvârșit infracțiunea de furt. Polițiștii au stabilit faptul că o persoană necunoscută ar fi profitat de un moment de neatenție al angajaților societății și ar fi sustras produse, cauzând un prejudiciu de 10,45 lei. Persoana bănuită de comiterea infracțiunii a fost identificată de către polițiști în proximitatea magazinului, fiind vorba despre un bărbat de 28 de ani, din Satu Mare. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a transmis IPJ Satu Mare.



Sursa: PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

Accident feroviar: Trenul Baia Mare – Debrecen a lovit un trailer

Vasile Dale

FOTO: Un șofer din Săliștea de Sus s-a răsturnat şi a ajuns cu maşina în tufele de pe marginea DN17C

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Biciclist beat accidentat grav de un șofer beat pe bulevardul București din Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult