BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

ACCIDENT LA TĂȘNAD: Maramureşean rănit, după ce s-a izbit cu maşina a de un parapet

Duminică, în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe raza localității Tășnad.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 53 de ani, domiciliat în județul Maramureș, aflat la volanul unui autovehicul pe strada Ștefan cel Mare, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi intrat în coliziune cu un parapet metalic, aflat la marginea părții carosabile.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat rănirea unui bărbat de 75 de ani, din județul Maramureș, pasager al autovehiculului implicat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa PresaSM

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Accident pe DN 1C, la Lăpuşel, provocat de şoferul unui TIR. Trafic îngreunat (Video exclusiv – accidentul live)

Vasile Dale

Galerie foto: Ajutor pentru Ucraina din partea Consiliului Internațional al Vânătorilor și Conservării Vânatului, AGVPS din România și AJVPS Maramureș

Vasile Dale

BAIA MARE: Tânăr de 19 ani, prins în flagrant în timp ce încerca să fure o maşină în toiul nopţii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.