BREAKING NEWSNationalRecomandate

Tânăr polițist rutier din Carei săltat de DIICOT. Anchetată o rețea uriașă de traficanți de mefedronă, cannabis, cocaină și ecstasy

Un tânăr polițist, în vârstă de circa 25 de ani, de la Biroul Poliției Rutiere Carei, a fost ridicat de la domiciliul prietenei lui din municipiul Carei. Există suspiciunea că acesta ar fi cunoscut informații sau indicii despre activitatea unei mari rețele de trafic de droguri de pe raza municipiului Carei, conform informațiilor PresaSM

Tânărul agent a fost dus la audieri pentru a se stabili care ar fi fost gradul său de implicare în toată această poveste. Potrivit datelor PresaSM, tânărul s-ar considera nevinovat și l-ar suspecta pe un coleg de-al său de birou că ar fi dat ”informații eronate” către anchetatori, de unde ar fi fost vizat și el de către polițiștii de la Crimă Organizată. Rămâne ca procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism să facă lumină în acest caz.

Reamintim faptul că la data de 19 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat 37 de percheziții domiciliare, în județul Satu Mare, într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunilor de trafic internațional și trafic intern de droguri de  risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile să producă efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut că, în  județul Satu Mare, ar fi activat o grupare infracțională, specializată în traficul de droguri, respectiv mefedronă, cannabis, cocaină și ecstasy.

Gruparea ar fi acționat pe două paliere, și anume o modalitate de aprovizionare ar fi reprezentat-o achiziționarea de mefedronă din municipiul Cluj-Napoca, iar o altă modalitate de procurare de însemnate cantități de droguri ar fi fost reprezentată de achiziționarea din străinătate (țări europene precum Olanda, Germania și Spania) atât de substanță cristalină, cât și de cannabis sau cocaină.

După arestarea liderului grupării infracționale organizate, ar fi fost dezvoltată o nouă filieră de aprovizionare, respectiv de distribuire de droguri, atât în municipiul Carei, cât și în municipiul Satu Mare, substanțele fiind achiziționate din Ungaria și introduse pe teritoriul României, în vederea comercializării.

.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Tragedie la Săliștea de Sus. S-a răsturnat cu tractorul într-o râpă și a murit

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Au defrișat tot ce le-a ieșit în cale. Suspect un fost consilier local. Zeci de metri cubi de lemn tăiat ilegal descoperit astăzi la Remeți pe Someș – ACTUALIZARE

Vasile Dale

ACCIDENT: BICICLIST LOVIT PE TRECEREA PENTRU PIETONI IN BAIA MARE (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.