BREAKING NEWSMaramuresul IstoricSport

FOTO: Elevii scolii nr 9 din Borsa au participat la meciul din etapa a IV a a ligii nationale de baschet a echipei ardelene U BT Cluj Napoca

În data de 22 octombrie, 29 de elevii școlii ai generale Nr. 9 din Borșa au participat la meciul din liga națională de baschet (etapa a IV-a) care s-a desfășurat în cea mai modernă sală polivalentă din România, și anume BT Arena.

Meciul a adus față în față formația locală, U BT Cluj Napoca și CSU Sibiu. Organizatorul evenimentului a fost profesorul de educație fizică și sport Sergiu Timiș, împreună cu directorul unității de învățământ, prof. Victor Marius Dîngă.

”În calitate de profesor de sport știu cât de important este pentru copii să aibă parte de experiențe la cel mai înalt nivel pentru ca interesul lor pentru sport să nu dispară odată ce părăsesc clasele primare și intră în ciclul gimnazial. La această experiență au luat parte copii din clasalee a II-a, a III-a și a IV-a).



Cei de la Universitatea BT Cluj au fost încântate de inițiativa noastră și, pe lângă facilitățile oferite copiiilor (intarea pe o poartă separată, premii și tricouri) ne-au lansat o nouă invitație pentru a participa la încă un meci. Și dacă se poate, în număr cât mai mare” ne-a transmis profesorul de sport, Sergiu Timiș.

Conform acestuia, copiii au trăiat o experiență unică, iar nivelul de entuziasm când au pășit în sala polivalentă BT Arena a fost de nedescris. La finalul meciului jucătorii echipei clujene au făcut poze cu copiii și le-au dat autografe pe tricourile primite cadou. ”Țin să mulțumesc Primăriei orașului Borșa pentru că ne-au ajutat punându-ne la dispoziție două microbuze pentru a ne putea deplasa la acest eveniment” a spus Sergiu Timiș.

Te-ar putea interesa si

Război Ucraina: 176 de copii ucraineni aflați în Centrele de Plasament vor zbura spre Antalya de pe Aeroportul Baia Mare (video, galerie foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Șofer din Poienile de Sub Munte prins băut și drogat la volan de polițiști

Vasile Dale

BOMBA ZILEI: Decalogul Lupului Singuratic

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult