BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Două adolescente de liceu s-au bătut ca-n filmele cu VAN DAMME în autogara din Sighetu Marmației – ACTUALIZARE

Imagini incredibile au fost surprinse de cititorii www.vasiledale.ro în ultima zi de școală în autogara din Sighetu Marmației. Două tinere de liceu s-au bătut mai ceva ca-n celebrele filme americane cu Jean-Claude Van Damme.

Ringul de luptă ales de cele două adolescente a fost curtea autogării din Sighetu Marmației. Spectatori au fost mulți: marea majoritate a colegilor de naveta a celor două tinere. Toți au pus mâna pe telefoane în loc să intervină să le despartă pe cele două combatante.

Deocamdată polițiștii nu au fost sesizați despre acest incident grav petrecut după orele de curs din ultima zi de școală (vineri, 21 octombrie 2022). Totuși aceștia le-au vizionat și au deschis o anchetă pentru a le identifica și a stabili de la ce anume a izbucnit conflictul.

ACTUALIZARE

Urmare a apariției în mediul on-line articolului de presă intitulat EXCLUSIV VIDEO: Două adolescente de liceu s-au bătut ca-n filmele cu VAN DAMME în autogara din Sighetu Marmației, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș a dispus efectuarea de verificări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și luarea măsurilor legale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Bolovani desprinşi din munte au blocat DJ 187 Ruscova – Poienile de Sub Munte

Redactie

MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA: Patru maramureşeni condamnaţi pentru incendiere, contrabandă, tâlhărie, respectiv pentru alcool la volan

Redactie

PRELUARE ACTUALMM: În miez de noapte, cu polițiștii pe urme, a făcut praf un taximetru, apoi a fugit pe jos până la intrarea în parc

Redactie

2 mesaje

calin octombrie 25, 2022 at 7:55 am

Tarancute proaste…asa e cand pleci de la coada vacii la oras , pacat de banii parintilor , cheltuiti degeaba pe „‘educatia” lor !!!!

Raspunde
Bode ioan octombrie 25, 2022 at 2:07 pm

Pe fete le as ….si pe baieti i as pune sa priveasca. Zingari sclavi

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.