BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

L-AȚI VĂZUT? Sighetean de 57 de ani, căutat după ce a plecat de la domiciliu. A fost găsit în Belgia (actualizare)

La data de 24 octombrie, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați de către un bărbat de 29 de ani din județul Arad cu privire la faptul că tatăl acestuia, DOHOTAR GHEORGHE, în vârstă de 57 de ani din Sighetu Marmației, a plecat de la domiciliu din data de 13 octombrie a.c., iar de atunci nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1.70 m, greutate aproximativ 95 kg, constituție solidă, păr de culoare șaten închis, cu tije metalice în ambele picioare.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

REVOCARE

Se revocă darea în urmărire a numitului DOHOTAR GHEORGHE, în vârstă de 57 de ani din Sighetu Marmației, care a plecat de la domiciliu din data de 13 octombrie a.c. de către fiul acestuia.

Bărbatul a luat legătura telefonic cu membrii familiei și a relatat faptul că se află în Belgia, refuzând totodată să comunice locația exactă unde se află.

Bărbatul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Biciclist dezechilibrat şi accidentat la Sighetu Marmaţiei (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Scandal uriaş la Liceul de Arte din Baia Mare – Un profesor, vizat într- un dosar de agresiune sexuală a unei minore de 15 ani

Redactie

EXCLUSIV: Bărbat din Țara Chioarului arestat preventiv pentru contrabandă! Prins în trafic cu o dubă plină cu țigări

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.