BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

A FOST GĂSIT: O femeie din Sighetu Marmaţiei îşi caută fiul dispărut în Franţa (actualizare)

Azi, 28 octombrie, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizati de catre o femeie de 48 de ani din municipiu despre faptul că, din data de 22 octombrie a.c. nu mai poate lua legătura cu fiul ei, NEGREA ANGEL, în vârstă de 27 de ani. Din ultima convorbire telefonică avută cu fiul ei, femeia a declarat faptul că acesta se află în străinătate, în Franța, la muncă.

Semnalmente: înălțime aproximativ 180 cm, aproximativ 90 de kg, constituție atletică, păr de culoare blond, ochii căprui, prezintă tatuaje pe brațe.

Persoanele care detin informații utile cu privire la tânărul dispărut sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgente 112 sau sa anunțe cea mai apropiată sectie de poliție.

ACTUALIZARE

Se revocă darea în urmărire a numitului NEGREA ANGEL, în vârstă de 27 de ani, care a fost dat dispărut în data de 28 octombrie 2022 de către mama acestuia.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sighetu Marmației, s-a stabilit faptul că bărbatul se află în Franța, respectiv mama acestuia a relatat faptul că a primit o scrisoare de la fiul ei prin care a informat-o că se află în Franța și că este bine.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: O maşină a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe DN 1C la intrare în Lăpușel

Redactie

POŢI DEVENI VOLUNTAR DIGITAL: Aplicație de cartografiere TrashOut este soluția pentru păstrarea unui mediu curat!

Redactie

FOTO: Biciclist lovit de autobuz lângă Autogară. Scuterist lovit de mașină pe strada Mărgeanului (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.