BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ULTIMA ORĂ: Două mașini s-au ciocnit la intrare în Baia Mare. O persoană rănită – ACTUALIZARE

Un alt accident de circulaţie s-a produs în urmă cu puţin timp pe DN1C, la intrare în Baia Mare.

Doua autoturisme s-au ciocnit faţă-spate, probabil din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă. Un bărbat este rănit.

Intervine echipajul SMURD.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 28 octombrie, la ora 14.40, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe Bulevardul Independenței din municipiu.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 55 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția străzii Europa, înspre strada Victoriei, a intrat în coliziune cu un autoturism, pe care îl proiectează în altul.

Cel de al doilea autoturism a fost condus de un bărbat de 55 de ani din Baia Mare, iar cel de al treilea era condus de un bărbat de 44 de ani din Baia Mare.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 55 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii autoturismelor au fost testați alcoolscopic, etilotestul indicând un rezultat de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celui de al doilea conducător auto de 55 de ani. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT DE MUNCĂ – Un bărbat a căzut de la 12 m înălţime şi a murit pe loc (FOTO)

Vasile Dale

INTERVENŢIE POMPIERI / ACTUALIZARE: O casă din Inău a luat foc (FOTO)

Vasile Dale

Articolele 2mnew.ro, benefice pentru Baia Mare: consilierii locali au respins pentru a 6-a oară propunerea primarului Cherecheș de majorare a tarifului de deszăpezire

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.