BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Cadavrul în stare avansată de descopunere găsit la Vișeu de Sus

Descoperire macabră în zonă greu accesibilă a orașului Vișeu de Sus. Din informațiile noastre se pare că acesta ar aparține unui bărbat însă din cauza stării avansate de descompunere identificarea acestuia va fi dificilă.

Pentru a putea fi adus în zona de acces auto, criminaliștii și polițiștii din Vișeu de Sus au cerut ajutorul pompierilor militari.

Cadavrul a fost depus la morga unității medicale pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Conform IPJ Maramureș la nivelul orașului există o persoană dispărută ce este cautat de ceva vreme de familie și autorități. Deocamdată nu se poate confirma oficial dacă este vorba de acest bărbat dispărut.



Te-ar putea interesa si

VIMA MICĂ: A ucis un câine, l-a bătut pe proprietar şi i-a distrus maşina. Autorul a fost arestat

Redactie

RUTIERE ÎN JUDEŢ: Accidente rutiere la Fereşti şi pe Dura

Redactie

INCREDIBIL DE CREDULI: O băimăreancă de 72 de ani a fost înșelată de doi americani, pe care i-a cunoscut pe rețelele de socializare. Le-a trimis 3.600 euro

Vasile Dale

1 mesaj

Grad Romina octombrie 30, 2022 at 1:10 am

Buna seara .
Intradevar unchiu meu de 1 luna si 1 saptamana e disparut . Asteptam informatiile domniilor politisti. Ultima oara ar fi spus cineva că ar fi fost dupa ciuperci cu inca un barbat.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult