BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO/foto: Șoferul (18 ani) băut și cu permisul suspendat. Accident teribil între Sălnița șI Vima Mică. 3 răniți, unul încarcerat. Accident și la Sighet (actualizare)

Un grav accident de circulație s-a petrecut astăzi dimineață în jurul orei 8.00 între localitățile Sălnița și Vima Mica. Din primele informații se pare că în accident a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Trei persoane au fost rănite, una dintre ele fiind încarcerată.

La fața locului au fost trimise echipaje medicale SMURD și ale Ambulanței, dar și pompierii de la descarcerare.

ACTUALIZARE

Cele trei persoane rănite cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani au fost preluate de echipajele medicale. Unul dintre aceștia fiind în stare gravă va fi preluat de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) SMURD pentru a fi transportat direct la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi dimineață, la ora 07.35, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier pe D.J. 109G, între localitățile Sălnița și Vima Mică.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 18 ani din Vima Mică, aflat la volanul unui autoturism, dinspre localitatea Sălnița, către Vima Mică, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă și se răstoarnă într-o vale din partea dreaptă la o diferență de nivel cu partea carosabilă de 5 metri.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a încă doi pasageri de 18 și 29 de ani din Vima Mică și Baia Mare.

Tânărul de 18 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta figurează cu permisul de conducere suspendat.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul de către o persoană având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Accident și la Sighetu Marmației

Un alt accident rutier a fost loc azi noapte pe DN18 la intrare în municipiul Sighetu Marmației. Acolo șoferul unui autoturism a părăsit șoseaua prin stânga direcției de mers și s-a oprit într-un podeț din beton. Polițiștii au deschis o anchetă.

Te-ar putea interesa si

PĂDURAR UCIS: Pedepse mult mai aspre pentru hoţii de lemne. Maramureșul este în topul infracțiunilor silvice

Redactie

AVERTIZĂRI METEO: Cod galben de viscol şi ninsori

Redactie

Televiziunea PLUS TV MARAMUREŞ îşi măreşte echipa

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.