BREAKING NEWSEvenimentTara Lapusului

ACTUALIZARE: Persoană prinsă sub rabă în Suciu de Sus

Echipaje de prim ajutor se îndreaptă spre localitatea Suciu de Sus, str. Principală, unde o persoană este prinsă sub un utilaj greu (rabă).

Actualizare – IPJ MARAMUREŞ

          Ieri, 31 octombrie, la ora 14.12, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, în localitatea Suciu de Sus, a avut loc un accident de muncă.

          Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 52 de ani din Coroieni, angajat al unei societăți comerciale, în timp ce efectua lucrări de canalizare pe un drum vicinal din comună, a fost prins sub un utilaj, în zona pieptului provocându-i leziuni corporale.

          La fața locului a sosit un echipaj S.M.U.R.D. care a transportat victima la Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș în vederea acordării de îngrijiri medicale.

          În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: O adolescentă a fost bătută crunt de mai multe fete pe o stradă din Baia Mare – actualizare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – URMARE TRAGEDIE VIȘEU: Motociclistul polonez spulberat de BMW-ul condus de un medic a decedat la Spitalul Județean Baia Mare. Doctorul a murit pe loc

Vasile Dale

VIDEO – ACTUALIZARE TRAGEDIE VAD: Un mort și 5 răniți (doi copii) după ce s-a izbit violent cu mașina de un podeț

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.