EvenimentNational

Un poliţist din Dej s-a împuşcat chiar în faţa colegului său, la câteva minute după ce a ajuns la serviciu

Incident dramatic în această dimineață la Poliția Dej. Un ofițer s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, chiar în fața colegului său pe care trebuia să îl înlocuiască, la doar câteva minute după ce a ajuns la post.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a intrat în camera armelor și a tras. Glonțul a pătruns pe deasupra urechii și a ieșit pe partea cealaltă.

Un echipaj medical a ajuns imediat la fața locului, unde i-a acordat primele îngrijiri medicale. Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul din Dej, în comă. De aici, urmează să fie dus la Spitalul de Neurochirurgie din Cluj.

Potrivit primelor informații, ofițerul de la Poliția Dej este căsătorit și are un copil minor. Bărbatul a fost cercetat disciplinar de fostul comandat.

În acest moment nu se știe dacă există o legătură între tentativa de sinucidere și cercetare.

Polițistul nu este cunoscut cu vicii. Lucra de mai bine de un an la poarta de la Poliția Dej, după ce a fost la mai multe posturi rurale. Cercetările continuă.

„La data 31 octombrie a.c., în jurul orei 07.50, la nivelul Poliției municipiului Dej a fost înregistrat un incident cu cadru. Un agent de poliție a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului. Conform primelor date, acesta s-ar fi împușcat cu armamentul din dotare.

În cauză, a fost solicitat de urgență, prin apel 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate.

În acest caz, s-a format o echipă operativă de polițiști specialiști, care desfășoară activități de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, a precizat IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Două victime după ce o maşină s-a izbit de un podeţ la Săbişa (actualizare)

Redactie

RADARE PE ŞOSELE: Şoferii maramureşeni au condus prudent în ziua Speed Marathon

Vasile Dale

NU A AVUT NOROC: UN BĂRBAT DIN CÂMPULUNG LA TISA A FURAT UNELTE ŞI SCULE DINTR-UN GARAJ. A FOST PRINS DE POLIŢIŞTI DATORITĂ UNEI DEPĂŞIRI NEREGULAMENTARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.