BREAKING NEWSEvenimentTara Lapusului

RUTIERE: Accident rutier la Suciu de Sus produs de un şofer băut. Avea 1.53 mg/l alcool pur în aerul expirat

Azi-noapte, la ora 00.30, polițiștii din Târgu Lăpuș au intervenit la un accident rutier produs pe D.J. 171 A, în localitatea Suciu de Sus.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 46 de ani, în timp conducea un autoturism, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, a intrat în poarta unui imobil după care s-a oprit într-un copac aflat în curtea imobilului.
În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a unui pasager de 32 de ani, aflat pe locul din dreapta faţă. Acesta a fost transportat la spital în vedea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul oraşului Târgu Lăpuş unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, s-a întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Cu permisul suspendat tot a urcat la volan

      Ieri, 03 noiembrie, la ora 09.30, polițiștii băimăreni au observat un autoturism care a efectuat un viraj peste marcajul longitudinal dublu continuu, pentru a ajunge în fața unui imobil.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 65 de ani aflat la volan, are  dreptul de a conduce suspendat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

SĂ ÎI SPRIJINIM – Trecere pentru pietoni automatizată inventată de membrii clubului de robotică al Colegiului Tehnic ”George Barițiu”

Vasile Dale

ACTUALIZARE: SUSPECTUL DE CRIMA A FOST SALTAT AZI. DUPA AUDIERI A FOST PUS IN LIBERTATE

Vasile Dale

TRAGEDIE ÎN FAMILIA PRIMARULUI DIN RECEA: Cumnatul lui Pavel Octavian şi-a pierdut viaţa într-un grav accident în Spania

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.