Important

Târgul “Bun de Maramureș”, pentru prima dată în curtea Palatului Administrativ

Deschiderea Târgului “Bun de Maramureș”, organizat pentru prima dată în curtea Palatului Administrativ din Baia Mare, cu ocazia marcării a 30 de ani de la constituirea Consiliului Județean Maramureș, a avut loc vineri, la ora 12:00.

Producătorii locali au venit la târg cu cele mai bune produse ale lor, realizate cu multă pricepere și dragoste, iar meșterii populari au expus obiectele artizanale obținute prin meșteșuguri tradiționale.

Târgul “Bun de Maramureș” este deschis în tot acest weekend, sâmbătă și duminică, între orele 12:00 şi 18:00.
“M-am întâlnit cu numeroșii producători locali și meșteri populari prezenți azi în cadrul târgului dedicat lor și am discutat cu fiecare în parte despre produsele pe care le realizează și le-am mulțumit pentru că păstrează și azi tradițiile, datinile strămoșești și sunt adevărați promotori ai culturii maramureșene.

Astăzi, am văzut deschidere și încântare atât din partea băimărenilor, a maramureșenilor, cât și din partea producătorilor și meșterilor din Maramureș, astfel că vom continua să organizăm Târgul “Bun de Maramureș” în curtea Palatului Administrativ din Baia Mare”, a transmis Ionel Bogdan, președintele administrației județene.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Imagini senzaționale de la ediția 8 a Festivalului Maramureș Ballon Fiesta, Rogoz 2023

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Luăm toate măsurile necesare pentru a sprijini cetățenii ucraineni în aceste momente dificile

Vasile Dale

ANUNŢ VITAL: Conductă spartă în Baia Sprie, furnizarea apei potabile sistată pe două străzi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.