BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

TĂIERI ILEGALE: Material lemnos confiscat de polițiștii Secției 6 Sarasău

Material lemnos confiscat de polițiștii Secției 6 Sarasău

Vineri, 04 noiembrie a.c., polițiștii Secției 6 Sarasău, în urma unui denunț, au efecuat verificări la un fond forestier, unde exista suspiciundea săvârșirii unor fapte de tăieri ilegale de arbori.
La fața locului, polițiștii au identificat opr cioate, de esență fag, verzi şi nemarcate și în urma investigațiilor efectuate, în locul numit “Slevca”, din comuna Remeţi, au fost identificaţi toţi arborii proveniţi de la cioate.
S-a procedat la inventarierea cioatelor identificate, precum şi la măsurarea arborilor, rezultând cantitatea de 12,39 mc lemn sub formă de buştean, care a fost dată în custodie proprietarului terenului forestier.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tăiere ilegală și furt de arbori.
În aceeași zi, polițiștii au identificat pe D.N. 19, în comuna Sarasău, o autoutilitară, care transporta material lemnos pentru foc.
La volanul acesteia a fost identificat un bărbat din Sighetu Marmației, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că pentru materialul lemnos transportat nu a fost emis aviz de însoțire.
Cantitatea de material lemnos, respectiv 3,47 mc lemn de foc de esență fag a fost confiscată, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei, conform art. 19, alin. 2, lit. a, pct 2 din Legea nr. 171/2010.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Impact violent între un autobuz și un TIR în Tisa, pe DN18 (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO: Poliţist amendat după ce i-a interzis unui bărbat să filmeze pe stradă, în Sighetu Marmaţiei

Redactie

FOTO/VIDEO: ACUZAȚII GRAVE – Protest în negru în fața Inspectoratul Școlar Maramureș. Au numit în funcție o directoare amendată de CNCD pentru discriminare etnică

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.