BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO, VIDEO: Persoană decedată, scoasă dintr-un canal de scurgere de pe strada Oborului – ACTUALIZARE

Echipaje de intervenţie au fost solicitate în Baia Mare, pentru degajarea unei persoane (posibil decedată) dintr-un canal, pe str. Oborului intersectie cu str Electrolizei.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 07 noiembrie, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe strada Oborului, în canalul de colectare a apelor, a fost identificată o persoană decedată.

La fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unui bărbat. Până în momentul de față nu a putut fi stabilită identitatea acestuia.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la prosectura Spitalului Județean din Baia Mare, în vederea efectuării autopsiei.

În continuare, se efectuează cercetări în vederea stabilirii identității bărbatului, precum și a împrejurărilor și cauzei producerii decesului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Polițiștii au identificat bărbatul care a fost găsit decedat în data de 07 noiembrie a.c., pe strada Oborului, în canalul de colectare a apelor. Acesta este un băimărean de 58 de ani.

În continuare, se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor și cauzei producerii decesului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – A STÂRNIT REACȚIA SINDICALIȘTILOR DECUS: Comentarii șocante la adresa polițiștilor de frontieră scrise pe facebook de către șeful Gării CFR Sighetu Marmației

Vasile Dale

Poliţiștii sunt aproape de identificarea criminalului Esterei, fetiţa de 5 ani ucisă în Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV DIN AREST: Cetățeanul german Bert Schumann: ”O oră pe zi ai dreptul să mergi afară. Această “recreație” are loc într-o cușcă sudată de 8×2 m”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.