BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

VIDEO: Un tânăr susține că a fost bătut într-o discotecă din Târgu Lăpuș iar mașina i-a fost distrusă. Au intervenit mascații (actualizare)

Incidente grave la deschiderea unei discoteci din Târgu Lăpuș. Un tânăr în vârstă de 22 de ani a sunat la 112 și a spus că a fost agresat de persoane necunoscute.

Tânărul a declarat că a fost lovit cu pumnii în zona feței de mai multe persoane pe care nu le cunoaște. Ulterior aceleași persoane i-au distrus cu intenție geamul autoturismului ce era parcat în zona amenajată pentru parcare a discotecii.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale poliției din orașul Târgu Lăpuș, dar și două echipaje de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul IPJ Maramureș.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice. Totodată se încearcă identificarea respectivelor persoane.

UPDATE 1: Conform altor informații incidentul nu ar fi avut loc în incinta discotecii, ci în parcarea acesteia. Mai mult, oamenii spun că scandalul ar fi fost ”regizat” de concurență pentru a denigra imaginea noii discoteci deschise.

UPDATE 2: ”Cuncurența” susține însă că mascații și polițiștii au fost în control chiar la dânșii și de acolo au fost chemați să intervină de către forțele de ordine din Tg. Lăpuș pentru aplanare conflictului izbucnit la discoteca amintită. Nici vorbă despre vreo ”regie”.

Trebuie să mai spunem că în aceeași seară de sâmbătă spre duminică mascații de la SAS împreună cu polițiștii din întreaga Țara a Lăpușului, criminaliști, polițiști de la economic au efectuat mai multe acțiuni în toate cluburile și discotecile din zonă pentru a preveni faptele de natură antisocială.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În noaptea de 05 spre 06 noiembrie, polițiștii din Târgu Lăpuș, împreună cu cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, luptătorii S.A.S. și Grupa Canină a I.P.J. Maramureș au desfășurat o acțiune având ca obiect principal, prevenirea și combaterea faptelor ilicite ce se comit în interiorul și zona unităților de alimentație publică, verificarea respectării legislației rutiere de către participanții la traficul rutier și asigurarea climatului de ordine și liniște publică.

Astfel, au fost aplicat 18 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea unor fapte prevăzute de O.U.G. 195/2002, O.G. nr. 28 din 1999, Legea 61 din 1991 și H.G. 301 din 2012, în valoare totală de 65.770 de lei. Ca măsuri complementare au fost reținute două premise de conducere și a fost confiscată suma de 7.049 de lei.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2022/11/06/exclusiv-foto-razboi-intre-rromii-la-ponorata-doua-masini-distruse-o-persoana-la-spital-13-persoane-saltate-de-mascati-si-politisti-si-duse-la-audieri-actualizare/

Te-ar putea interesa si

FESTIVALUL NAȚIONAL DE FOLCLOR ”ION PETREUȘ”

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un inspector vamal ar fi capul unei reţele de contrabandişti! Ascundeau ţigările în boxe

Redactie

FOTO: Accident la Borcut. Coliziune între un autoturism şi un tractor ce tragea două vaci. Un copil de 9 ani rănit (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.