BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: E alertă maximă în Maramureș: amenințare cu pistolul în Rona de Sus!!! (actualizare)

E alertă maximă în județul Maramureș. Conform informațiilor noastre obținute pe surse ar fi vorba despre o amenințare cu arma.

În fapt, o persoană neidentificată ar fi amenințat cu un pistol un localnic din Rona de Sus. Nu se cunoaște deocamdată motivul. În scurt timp, pistolarul s-ar fi urcat într-un autoturism înmatriculat în județul Maramureș de culoare gri.

Polițiștii din tot județul Maramureș au fost alarmați și au dat în urmărire autoturismul. S-au organizat filtre rutiere pe numeroase șosele din județ.



ACTUALIZARE

Conform informațiilor oficiale sesizarea la 112 s-a efectuat la ora 16.10. O femeie a sunat și a spus că o persoană necunoscută a oprit la poarta ei. Acesta a întrebat dacă fiul ei în vârstă de 46 de ani este acasă. Atunci individul ar fi scos pistolul și i-ar fi spus că este pregătit pentru fiul ei. Reclamanta nu a putut oferi detalii exacte despre numărul complet de înmatriculare. S-a deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterii infracțiunii de amenințare. Autoturismul a fost dat în consemn.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 06 noiembrie, la ora 16.10, polițiștii din Sarasău au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că în localitatea Rona de Sus, a fost amenințată cu un obiect de culoare verde, posibil pistol.

Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în fața unui imobil de pe raza localității Rona de Sus, a oprit un autoturism, iar în urma unor discuții cu apelanta legate de fiul acesteia, șoferul i-a arătat apelantei un obiect, posibil pistol, amenințând-o că este pentru fiul său de 46 de ani.

În cauză, polițiștii efectuează verificări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Momentul producerii accidentului în care un magistrat stagiar a lovit trei copii pe trecerea pentru pietoni în Sighetu Marmaţiei

Redactie

ACCIDENT MORTAL ÎNTRE DEJ ŞI CLUJ: Băimărean decedat după ce a fost lovită de maşină

Vasile Dale

SATULUNG: PRINȘI ÎN 24 DE ORE – Doi minori au spart un magazin și au furat bani și bunuri

Vasile Dale

1 mesaj

calin noiembrie 7, 2022 at 2:03 pm

IAR AU UITAT SA PLATEASCA TIGARILE !!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult