BREAKING NEWSImportant

CĂUTAŢI DE FAMILIE: O femeie din Răzoare dispărută de acasă, a fost găsită. Un ucrainean nu a mai fost văzut de când a trecut înot Tisa în România

Marţi, 08 noiembrie, la ora 12.00, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus, au fost sesizați de către o femeie de 34 de ani, din Răzoare, cu privire la faptul că, de aproximativ o săptămână, nu a mai putut lua legătura cu mama sa, VLAȘIN VIORICA, de 61 de ani. Semnalmente: înălţime aproximativ 1,65 m, ochi căprui, păr șaten, constituție robustă. Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de aceasta la momentul plecării.

Femeia a fost găsită.

Tot marţi, 08 noiembrie, polițiștii din Sighetu Marmației, au fost sesizați de către un bărbat de 59 de ani, despre faptul că fiul acestuia SAVCHENKO VOLODIMIR, în vârstă de 37 de ani din Ucraina, regiunea Cercasca, a trecut râul Tisa în data de 02 octombrie a.c., în România, după care a discutat cu familia, iar de atunci nu au mai putut lua legătura cu acesta.

Semnalmente: înălțime – 1,75 m, ochii căprui, par șaten.

Nu se știe cu ce era îmbrăcat la data plecării și nu are tatuaje sau semne particulare.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoanele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA TELCIU – Un tanar din Bistra, fara permis, a provocat un accident cu patru morti (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

BAIA MARE: Transport gratuit pentru elevii maramureșeni în perioada de pregătire pentru examenele naționale

Vasile Dale

COVID-19: Trei persoane au decedat în Maramureș. Numărul morților a ajuns la 9 în Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.