BREAKING NEWSEvenimentSport

EXCLUSIV VIDEO: Tenis de câmp – Maramureșeanul Vlăduț Alexandru Lupu luptă în semifinalele turneului de la Fujairah (UAE) cu un alt român antrenat la Academia Mouratoglou

Tenismenul Vlăduț Alexandru Lupu (Borșa, județ Maramureș) face senzația în Emiratele Arabe Unite. A câștigat un prim turneu desfășurat în Dubai, iar acum este în semifinalelele turneului de tenis de câmp ce se desfășoară în Fujairah (UAE). Va urma un alt turneu ce se va desfășura la Dubai.

Vlăduț a început tenisul de câmp la Borșa la vârsta de 9 ani. Acum s-a mutat în Baia Mare pentru a se putea antrena zi de zi. Antrenorii Ioan Bogdan Mihali și Dan George Mihali dar și Adorian Moldovan (preparator fizic) îl însoțesc în tot acest timp.

Mâine este programată semifinala turneuliui de la Fujairah unde maramureșeanul va da piept cu un alt român. Este vorba despre Robert Guna (sportiv ce provine de la Academia lui Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Pavlos Tsitsipas (Grecia) și Rayan Sajjid Koothrat (India). Sportiv grec este fratele celebrului tenisman Stefanos Tsitsipas (locul 3 mondial ATP în 9 august 2021).

Îi dorim mult succes maramureșeanului Vlăduț Alexandru Lupu.

Te-ar putea interesa si

Exclusiv: Moarte suspectă în Baia Mare. Criminaliștii sunt la fața locului. A fost ridicată o tigaie (foto/video) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu violent la Borşa. Mai multe animale au ars de vii. Un căţel a fost salvat – actualizare

Redactie

FOTBAL OLD BOYS MECI AMICAL INTERNATIONAL: Echipa FC România Barcelona a învins echipa băimăreană Sport Team Baia Mare 6-3 (1-1)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.