Maramuresul Istoric

Polițiștii din Sighet, Borşa şi Leordina verifică sistemele de pază şi securitate

În perioada 07-08 noiembrie a.c., polițiștii Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul polițiștilor specializați pe sisteme de securitate din cadrul Poliției municipiului Sighetu Marmației, Poliției orașului Borșa și Secției 4 Poliție Rurală Leordina au acționat pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale din domeniul sistemelor de pază și securitate, în conformitate cu prevederile Legii Nr. 333/2003 și H.G. Nr. 301/2012.
Activitățile efectuate au vizat verificarea respectării normelor referitoare la paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, în special verificarea existenței analizelor de risc la securitatea fizică a obiectivelor și implementarea măsurilor stabilite de evaluatorul de risc, instalarea și funcționalitatea sistemelor tehnice de protecție și alarmare împotriva efracției, în cadrul unor obiective situate pe raza orașului Vișeu de Sus.
În cadrul activităților au fost verificate 17 unități, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale conform H.G. nr. 301/2012 și Legii nr. 333/2003 în valoare totală de 26.000 de lei.

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Judecătoria admite executarea silită a primarului Vasile Moldovan pentru recuperarea cheltuielilor de judecată efectuate de consilieri în procesul privind dizolvarea Consiliului Local

Redactie

Miracol la biserica arsă de Florii, din Borșa. Sute de credincioși au venit să vadă minunea

Vasile Dale

BORȘA: Ioji Danci a fost săltat de mascați și băgat în Penitenciarul Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.