Important

Un băimărean de 22 de ani a furat unelte de 16.000 de lei. A fost arestat preventiv (actualizare)

Ieri, 09 noiembrie, la ora 09.09, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un tânăr de 21 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns într-un apartament situat la etajul 5 al unui bloc de pe strada Petre Dulfu, iar din interior au sustras unelte electrice și de mână, care aparțineau unei societăți comerciale, în valoare de aproximativ 15.000 lei

De asemenea, în aceeași perioadă, autori necunoscuți au sustras dintr-o încăpere situată la etajul 2 al blocului și un malaxor în valoare de 1100 lei.

În urma activităților informativ-operative desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr de 22 de ani din Baia Mare.

Totodată, în urma percheziției autoturismului deținut de către persoana bănuită de comiterea faptei, bunurile sustrase în valoare de 16100 de lei au fost identificate și recuperate.

Față de acesta este continuată urmărirea penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat iar cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Activitățile operative desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare au beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș.

ACTUALIZARE: Față de tânărul de 18 ani reținut de polițiști pentru 24 de ore în data de 09 noiembrie a.c., sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea ordinului de protecție provizoriu și tulburarea ordinii și liniștii publice, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

*****

Prejudiciu recuperat de polițiști după comiterea unui furt

Ieri, 09 noiembrie, în jurul orei 10.00, polițiștii Postului de Poliție Bogdan Vodă, au fost sesizați prin plângere de către un bărbat de 48 de ani din localitate, cu privire la faptul că în seara zilei de 08 noiembrie a.c., în jurul orei 22.00, persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă ce era rezemată de zidul lateral al unei clădiri din centrul localității Bogdan Vodă, provocând un prejudiciu în valoare de 500 de lei.

În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de polițiști, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind doi tineri de 22 respectiv 23 de ani din Vișeu de Jos. Bicicleta a fost recuperată și predată persoanei vătămate.

În cauză, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de cei doi tineri, urmând a fi propusă soluția legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomirești.

Te-ar putea interesa si

COOPERARE ROMÂNO-AMERICANĂ: Grupare infracţională specializată în fraude informatice destructurată

Vasile Dale

URMĂRI TRAGEDIE: Trecerea de pietoni din Lăpușel pe care a avut loc accidentul mortal a fost suprailuminată (FOTO)

Vasile Dale

CAOLIN 2018: Programul complet al Festivalului Internațional de Ceramică Contemporană 

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.