BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO – ACCIDENT GRAV LA VIȘEU DE SUS: Pieton spulberat de un autoturism de teren și proiectat într-un șanț betonat (actualizare 2)

Un grav accident de circulație a avut loc vineri în jurul orei 17.10 pe drumul național 18 pe raza orașului Vișeu de Sus. Un pieton în vârstă de 30 de ani din localitate se deplasa pe marginea părții carosabilă înspre centrul orașului când șoferul unui autoturism de teren l-a acroșat și l-a proiectat într-un șanț betonat de pe marginea șoselei.

Impactul violent a dus la rănirea gravă a pietonului. Acesta a fost preluat de echipajele medicale și a fost dus la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus. Medicii l-au stabilizat însă a fost transferat în comă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare unde e internat pe Anestezie Terapie Intensivă. Pronosticul medicilor este unul extrem de rezervat.

Șoferul, un vișeuoan în vârstă de 31 ani, a fost testat de polițiști. Rezultatul a fost zero. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătănare corporală din culpă.

ACTUALIZARE: În noaptea de 16/17 noiembrie 2022, la ora 00.05 bărbatul accidentat a decedat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Încadrarea penală se va schimba în ucidere din culpă.

Ce spune cititorii despre acest accident

”Buna seara! În legătură cu pietonul lovit la Vișeu de Sus vreau să vă spun că este un cetățean care obișnuiește frecvent să consume băuturi alcoolice. Aseară era băut. Sunt martori care i-au făcut poze dormind pe bancă cu o oră înainte de accident. Pe DN18 nu există trotuar pentru pietoni, iar acesta se deplasa spre casă pe marginea drumului beat, legănându-se, fără vestă reflectorizantă pentru a fi măcar observat de mașini. Singur într-o secundă fiind și băut, s-a dezechilibrat și împletincindu-se, aproape de de casă, a fost lovit de o mașină. Cândva au existat trotuare pe ambele părți dar odată cu modernizarea DN18 acestea au dispărut. S-a făcut canalizare dar măcar un culoar pentru pietoni nu s-a făcut. Vor mai fi astfel de evenimente neplăcute în această zonă. Vă urmăresc fiecare știre și am ținut neapărat să vă spun concret cum stau lucrurile la acest accident” este doar unul dintre zecile de mesaje primite la această știre.

Te-ar putea interesa si

INCIDENT PE STR. VICTORIEI: A luat foc becul de pe un stâlp de iluminat public (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

FOTO: Mesaj dur pentru preoții unui lăcaș de cult din Tăuții Măgherăuș. Ce spun poliţiştii

Vasile Dale

Mulțumiri aduse de managerul Spitalului Județean Baia Mare Asociației Prietenii Spitalului

Vasile Dale

1 mesaj

Viorica Iusco noiembrie 13, 2022 at 7:58 pm

Buna seara,
Referitor la accidentul din data de 11.11.2022 de pe DN 18, Vișeu de Sus , am trecut și eu printr-o situație asemănătoare șoferului in cauză, cu aceiași persoana, exact acum un an, doar că eu am avut noroc și am reușit să-l evit in ultimul moment. Șansa mea a fost că acest că cetățeanul turmentat avea o pâine albă în mâine, am văzut pâinea, nu omul. Am oprit, am coborât, deși s-a format coloana, n-a coborât nimeni sa ia atitudine. Se pare că mi-am răcit gura degeaba, inevitabilul s-a produs. Se pare că aici au concurat mai multe lucruri, lipsa trotuarelor , toată lumea este expusa accidentelor pe zonele în care proiectele de canalizare au fost proiectate și executate fara rigole de protecție de niste proiectanți/executanți inconștienți și nu în ultimul rând sunt niste birturi unde se da băutură, până clienți pleacă în patru labe. Nu contează, bani să iasă.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.