BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Atenție șoferi: derdeluș pe DJ184 în zona Cavnic. Drumarii dorm încă. Ceață la Tg. Lăpuș

Vremea va fi usor mai calda decat normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, local cu nebulozitate joasa sau ceață la inceputul zilei si in cursul noptii in zonele joase de relief. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 13 grade, iar cele minime intre 0 si 3 grade.

Pe drumul județean 184 în zona de munte a orașuluI Cavnic este gheață pe partea carosabilă. Șoferii ne-au trimis fotografii realizate în jurul orei 9.45. Se vede clar că drumarii de la județene nu au intervenit în zona respectivă cu material antiderapant. Cel puțin pe partea dinspre pârtia Icoana spre Cavnic, spun șoferii. De altfel un autotren care circula spre Ocna Șugatag nu a mai putut urca din cauza gheții. Aceeași șoferi spun că dinspre zona de pârtii spre Budești a fost aruncat material antiderapant.

Totodată vă anunțăm că în localitățile Târgu Lăpuș, Suciu de Sus, Valea Chioarului, Coroieni, Vima Mică, Boiu Mare se semnala ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m.

Te-ar putea interesa si

Omerta celor de la Protecţia Copilului. Cum a fost trecut sub tăcere un caz de abuz sexual dintr-un centru de plasament asupra unei fetițe de doar 11 ani

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN JUDEŢUL VECIN: Un tânăr din Maramureş s-a răsturnat cu maşina

Redactie

CARAMBOL LA LĂPUŞEL / ACTUALIZARE: Impact între trei autoturisme si un autocar. Accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței de siguranță (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.