BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

ACCIDENT PE DN 18 / ACTUALIZARE: Femeie de 75 de ani, accidentată de o maşină la Tisa. Femeia a murit pe patul de spital

Astăzi, 13 noiembrie, în jurul orei 14.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN 18, în localitatea Tisa.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 20 de ani din Rona de Sus, aflat la volanul unui autoturism pe D.N. 18, în localitatea Tisa, având direcția de deplasare către Rona de Sus, a surprins și accidentat o femeie de 75 de ani din Sighetu Marmației, aflată în calitate de pieton.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean Baia Mare.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE

Din păcate, din cauza leziunilor suferite, femeia de 75 de ani a murit.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE ÎN WEEKEND: Urmărire în trafic, băuţi şi fără permis la volan, accidente

Redactie

ACTUALIZARE / FIUL CRIMINAL A FOST PRINS: Ucigasul lui Liviu Gavrilescu, retinut pentru 24 de ore. Ce spun politistii

Vasile Dale

BAIA MARE A LUAT-O RAZNA: Un bărbat și-a violat nora de 18 ani. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.