BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Un muncitor din Vișeu de Sus a căzut din mansarda fostului internat școlar din Poienile de Sub Munte

Accident de muncă grav la Poienile de Sub Munte. Acolo se reabilitează fostul internat școlar, dar conform unor informații furnizate de cititorii noștri lucrările nu sunt tocmai ”roz” iar angajații nu ar munci tocmai respectând normale de siguranță. Toate acestea s-ar întâmpla sub ”blânda supraveghere” a inginerilor.

Vineri după amiază, 11 noiembrie 2022, un accident de muncă s-a produs acolo. Era ora 17.10 aproximativ când un muncitor în vârstă de 45 ani din Vișeu de Sus a căzut în gol din zona mansardei.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj al Ambulanței și a fost transportat la Spitalul orășenesc din Vișeu de Sus. Din cauza leziunile foarte grave s-a luat decizia transferului acestuia la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz împreună cu reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Maramureș.

în actualizare

Te-ar putea interesa si

FOTO: Motociclist rănit la intrare în Baia Mare. Accident la Ilba (actualizare)

Vasile Dale

ACTUALIZARE ACCIDENT: TREI PERSOANE RANITE DUPA CE DOUA MASINI S-AU CIOCNIT LA BORSA

Vasile Dale

ACCIDENT GRAV LA RUSCOVA / ACTUALIZARE: Femeie de 72 de ani, lovită de o maşină în timp ce traversa drumul. Bătrâna a murit la Spitalul Sighetu Marmaţiei

Redactie

1 mesaj

Giorgiana ianuarie 19, 2023 at 3:53 am

Ce se mai stie de acel om?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.