BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO CITITORI: Baia Mare este îngropată în frunze, dar se spală străzile la mijloc de noiembrie. Angajații SPAU dorm pe banii cetățenilor

Cititorii noștri ne-au trimis imagini video înregistrate astăzi pe unul dintre principalele bulevarde din municipiul Baia Mare. Parcările marcate sunt acoperite de ”nămeți” de frunze. Nici urmă de angajați ai Serviciului Public Ambient Urban din cadrul Primăriei Baia Mare.

”Noroc că locuiesc pe bulevard și mai trec din când în când pe la noi și mai dau cu câte un măturoi. Doamne ferește însă cum arată străduțele laterale. Îngrozitor. Orașul ăsta este din ce în ce mai jegos, mai mizerabil, mai dezgustător. Nu pot decât să sper că va începe să ningă și să acopere toate mizeriile. Și am uitat: să dea odată drumul la luminițe că doară s-a lăudat vicele că avem bani, că Baia Mare își permite că are de unde. Dar văd că de un pic de curățenie pe spațiul public nu au bani. Rușine să le fie” ne-a transmis cititorul odată cu imaginile video.

Noi așteptăm răspunsul celor abilitați pe adresa de email [email protected]. Îl vom publica în cadrul acestui articol.

Un alt cititor în schimb ne-a transmis imagini video înregistrate vineri tot în Baia Mare. Angajații unei societăți de salubriate spăla carosabilul de ”mama focului”. Atenți în mijloc de noiembrie? Ăștia chiar sunt cu capul? Cum naiba să speli pe jos când noaptea temperaturile se îndreapta spre zero grade? Voi chiar ne credeți proști? Imaginile nu au nevoie de niciun comentariu:

Te-ar putea interesa si

Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș, Baia Mare – Servicii medicale specifice pentru obținerea permisului auto, preschimbare permis auto și permis port armă

Vasile Dale

Paula Seling a divorțat în mare secret, după 17 ani de căsnicie. Cu cine era căsătorită artista

Vasile Dale

EXCLUSIV: Adolescentă de 17 ani, biciuită crunt de un cagulat într-o staţie de autobuz – actualizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.