BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: În timpul simulării unei intervenții la un avion prăbușit pe Aeroportul Baia Mare un pompier și-a rupt mâna. Pe bune!

La Aeroportul Internațional Maramureș s-a desfășurat ieri un exercițiu de simulare a unui accident aviatic la care au participat grupurile de suport din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

După producerea situației de urgență a fost activat Planul roșu de intervenție, iar la fața locului s-au deplasat forțe și mijloace de intervenție care au acționat în sistem integrat.

Președintele C.J.S.U. Maramureș, prefectul Rudolf Stauder, a declarat că s-a procedat la verificarea concepției de intervenție combinată, în sistem integrat, având în vedere faptul că în ultimii doi ani acest gen de exerciții aplicate nu s-au putut desfășura din cauza pandemiei.

Exercițiul de simulare a accidentului aviatic de la Aeroportul Internațional Maramureș s-a derulat fără producerea altor evenimente negative care să influențeze activitățile echipelor de intervenție. 

Interesant este faptul că accidentul în care unul dintre pompieri a alunecat, a căzut și-a rupt o mână nu a fost considerat ”eveniment negativ”. Accidente în timpul intervențiilor se întâmplă și din acest motiv pompierul nu va cercetat de superiori. Angajatul ISU a primit primul ajutor de la colegii lui.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Din apele Italiei, direct pe masa ta. La Verdi savurezi peste proaspăt de captură

Vasile Dale

VIDEO: Căruţaş spulberat de o camionetă la Teceu (actualizare)

Redactie

Filmul teribilei crime din Satu Mare: Autorul a fost audiat chiar la locul tragediei și este chiar zugravul care sunase la 112 (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.