BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: Beat criță, cu permisul suspendat, blocat în trafic de un echipaj al Poliției Rutiere Baia Mare

Un echipaj al Poliției Rutiere din Baia Mare aflat în patrulare a observat în această seară în jurul orei 18.55 în sensul giratoriu din zona unui supermarket de pe bulevardul București un autoturism care prezenta avarii. Imediat polițiștii l-au blocat în trafic.

Șoferul prezenta halenă alcoolică astfel că unul dintre polițiști l-a coborât din autoturism iar celălalt a scos cheile din contact.

Bărbatul în vârstă de 63 de ani din Tămaia (cu domiciliul în Baia Mare) a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult bărbatul avea permisul de conducere suspendat și este foarte posibil ca pe traseul Tămaia – Baia Mare ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Șoferul a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ce spune IPJ Maramureș

​Ieri, 15 noiembrie, polițiștii rutieri băimăreni au oprit pentru control pe bulevardul București, un autoturism, condus dinspre strada Europa spre strada Mărgeanului, la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 63 de ani din municipiu.

​În urma testării alcoolscopice a acestuia, a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opris” din Baia Mare unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, acesta a condus autoturismul având permisul de conducere reținut.

​În cauză, polițiștii băimăreni au deschis un dosar penal pe numele acestuia pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

MISIUNI ÎN TRAFIC: 11 infracţiuni rutiere, 96 sancţiuni contravenţionale şi multe incidente rutiere din cauza alcoolului

Vasile Dale

Poliţiștii sunt aproape de identificarea criminalului Esterei, fetiţa de 5 ani ucisă în Baia Mare

Vasile Dale

VIDEO: Cadavrul ucraineanului mort pe Vf. Pop Ivan a fost coborât după o săptămână

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.