BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ULTIMA ORĂ: Elevă de 12 ani, lovită pe zebră în faţa şcolii din Onceşti – ACTUALIZARE

Un accident grav a avut loc azi dimineaţă, în jurul orei 8.00, în faţa şcolii din Onceşti. O fetiţă de 12 ani s-a angajat în traversarea străzii, regulamentar, pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător . Aceasta a fost surprinsă şi accidentată grav de un şofer din comuna Bogdan Vodă, care nu i-a acordat prioritate de trecere. Fetiţa a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei. Şoferul a fost testat, rezultatul fiind negativ. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Actualizare
– IPJ MARAMUREŞ



Azi, 16 noiembrie, la ora 07.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag, au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.J. 186, în fața Școlii Ginmaziale Oncești s-a produs un accident rutier cu victimă.

Deplasați la fața locului, polițiștii  au constatat faptul că un autoturism condus dinspre Bârsana înspre Sighetu Marmației, de un bărbat de 45 de ani din Bogdan Vodă, a surprins și accidentat o minoră de 13 ani din Oncești, care se afla angajată în traversarea părții carosabile în calitate de pieton.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a minorei motiv pentru care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Totodată, acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

PENITENCIARUL BAIA MARE: Contract de achiziție publică de lucrări aferent obiectivului de investiții „Complex Corecțional”

Redactie

ORDIN DE PROTECȚIE PROVIZORIU: Un bărbat din Bistra și-a bătut soția și fiica

Vasile Dale

ROZAVLEA: Un șofer din Cluj a ajuns cu mașina într-un gard și a accidentat un copil de 13 ani

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult