Important

Acțiunea polițiștilor pe raza municipiului Sighetu Marmației

Ieri, 15 noiembrie, în intervalul orar 10.00 – 18.00, polițiștii sigheteni au organizat și desfășurat o acțiune pe raza municipiului, pe linia prevenirii şi combaterii actelor ilicite de comerţ, identificarea şi ridicarea în vederea confiscării bunurilor a căror provenienţă nu poate fi dovedită în condiţiile legii şi a celor a căror deţinere este interzisă de lege, precum și pe linie rutieră.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 38 de persoane și au fost verificate 24 de autovehicule. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale conform Legii 227/2015 și O.U.G. 195/2002 în valoare totală de 21.338 de lei. De asemenea, polițiștii au ridicat un certificat de înmatriculare.

Totodată, în baza Legii 227/2015, s-au ridicat în vederea confiscării 158 pachete de țigări de diferite mărci de proveniență ucraineana în valoare de aproximativ 1.580 de lei.

Acțiunea polițiștilor Serviciului Rutier pentru indisciplina pietonilor

Având în vedere faptul că, indisciplina pietonilor se regăsește între principalele cauze generatoare de accidente rutiere, ieri, polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat o acșiune pentru combaterea abaterilor săvârșite de aceștia pe D.N. 18 și în municipiul Baia Mare.

Polițiștii au aplicat 59 de sancțiuni contravenționale, din care 21 de sancțiuni pentru abateri săvârșite de pietoni. Valoarea totală a sancțiunilor a fost de 26.600 de lei, iar ca măsuri complementare au fost reținute cinci permise de conducere.

Te-ar putea interesa si

Vrei să încerci jocurile de strategie din cazinouri? Acesta este semnul tău!

Vasile Dale

Ample acţiuni desfăşurate de poliţiştii maramureşeni pentru menţinerea unui climat de legalitate, în toate domeniile

Vasile Dale

PLAN DEJUCAT DE POLIŢIŞTII DIN TĂUŢII MĂGHERĂUŞ: Doi tineri prinşi, la scurt timp după ce au furat două biciclete de pe raza judeţului Satu Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.