Maramuresul Istoric

BORŞA: Tineri identificați după ce au sustras mai multe bunuri dintr-o unitate de învățământ

Doi tineri de 17 și 19 ani din Borșa au fost identificați de polițiști după ce au sustras mai multe bunuri dintr-o unitate de învățământ situată în oraș, cauzând un prejudiciu de 20.000 de lei. Bunurile sustrase au fost 2 video-proiectoare, 2 flexuri si o bormașina electrică. Cei doi sunt cercetaţi acum pentru furt calificat.

Ce spune IPJ Maramureș

Doi tineri de 17 și 19 ani din Borșa au fost identificați de polițiști după ce au sustras mai multe bunuri dintr-o unitate de învățământ situată în oraș, cauzând un prejudiciu de 20.000 de lei.



În fapt, polițiștii din Borșa au fost sesizați telefonic la data de 11 noiembrie, despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în interiorul unei școli gimnaziale din oraș, de unde au sustras mai multe bunuri.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care a efectuat cercetarea la fața locului, stabilind faptul că, fapta a fost comisă în cursul nopții, iar persoanele bănuite de comiterea faptei ar fi pătruns în interiorul școlii aflată în reabilitare prin forțarea sistemului de închidere de tip yală.

În cauză, au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii faptei de furt calificat și s-a constatat faptul că, în urma valorificării informațiilor obținute au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv doi tineri de 17 și 19 ani din Borșa.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate.

Te-ar putea interesa si

Pieton băut călcat de tir în Sighetu Marmației. 20 de șoferi au rămas pietoni în weekend

Vasile Dale

DISPARIŢIE OCNA ŞUGATAG: AU SOSIT SCAFANDRI DE LA TÂRGU MUREŞ ŞI CAUTĂ ÎN LAC. Mama lui Adrian: „Simt că trăieşte!”(FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

IN COMA ALCOOLICA: UN TANAR DIN SIGHET A SPULBERAT DOUA AUTOTURISME. AVEA 1,05 MG/L ALCOOL PUR IN AERUL EXPIRAT

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult