BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: DOREL DE BAIA MARE – Angajații SPAU spală trotuarele deși plouă mocănește. Au distrus și spațiul verde

Cititorii noștri ne-au trimis imagini surprinse astăzi la intersecția bulevardelor Traian cu Republicii din Baia Mare. Acolo, un ”Dorel de Baia Mare” ce conducea un utilaj al Serviciului Public Ambient Urban aflat în subordinea Primăriei Baia Mare spăla de zor trotuarele dar și pista improvizată pentru bicicliști.

Puțin îi păsa celui de la volan că afară ploua de ore bune, ordinul venit de sus trebuia respectat și trotuarul spălat. „Dacă tot plouă afară de ce mai spală trotuarele. Bani aruncați în vânt. Numai că utilajul respectiv mai mult murdărea trotuarul decât îl curăța. În urma lui lăsa ulei și motorină.

Am filmat pentru a vă arăta. Apoi șoferul habar nu avea să conducă utilajul. Mergea când stânga când dreapta zici că nu vedea trotuarul. A întors apoi peste spațiul verde. L-a distrus. Au rămas transee în urma lui pentru că pământul era moale din cauza ploii. Pur și simplu își bat joc de banii noștri, de banii băimărenilor” este mesajul primit de la cititorul nostru.

Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de prea multe comentarii: în BAIA MARE ESTE POSIBIL ORICE, nimic nu ne mai miră!

Te-ar putea interesa si

Foto cititori: Autoturism distrus într-un accident produs la Tăuții Măgherăuș

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Fostul soţ și actualul iubit al unei femei s-au agresat reciproc pe o stradă din Baia Mare – ACTUALIZARE

Vasile Dale

VIDEO – CARANTINĂ PE HÂRTIE: Botez cu zeci de participanți în apele râului Lăpuș la Cătălina. Alții înghesuiți într-un lăcaș de cult (actualizare)

Vasile Dale

5 mesaje

ROBERT noiembrie 17, 2022 at 9:12 am

Nu bietul om e de vinã pt asta !!! … Cine la pus sã facã e de vinã !!! pe șeful lui trebuie legat de stîlpul unde scrie spațiul SCHENGHEN !!! cã defapt asta vrem nu ???? spațiul SCHENGEN !!!! …și am fost revoltați de cum ne-a caracterizat neamțul țara cã e ,, VESTUL SãLBATIC ” aici !!! …mîine o sã planteze flori în zãpadã cã ce are ??? cã nu e din banii lui !!!

Raspunde
ROBERT noiembrie 17, 2022 at 9:13 am

Nu bietul om e de vinã pt asta !!! … Cine la pus sã facã e de vinã !!! pe șeful lui trebuie legat de stîlpul unde scrie spațiul SCHENGEN !!! cã defapt asta vrem nu ???? spațiul SCHENGEN !!!! …și am fost revoltați de cum ne-a caracterizat neamțul țara cã e ,, VESTUL SãLBATIC ” aici !!! …mîine o sã planteze flori în zãpadã cã ce are ??? cã nu e din banii lui !!!

Raspunde
Manu noiembrie 17, 2022 at 1:20 pm

Tu acasă când speli pe jos doar stropești sau dai și cu mopul?

Raspunde
Ion noiembrie 17, 2022 at 10:01 pm

De cate ori ne spalam autoturismele vine masina de udat care numai uda nu are presiune nu are perii se plimba pe banii nostrii stropeste si noi trebuie sa le spalam din nou cine deconteaza

Raspunde
a noiembrie 18, 2022 at 4:17 pm

probabil sunt platiti la zi sau la ora. Daca nu iese cu utilajul, nu mai face bani

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.