BREAKING NEWSEveniment

(VIDEO) Manelistul Culiță Sterp, după gratii. A fost reținut pentru 24 de ore, după accidentul rutier produs în Cluj

Manelistul Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore, după accidentul rutier produs în centrul Clujului, în urma căruia o persoană a fost rănită.

Reamintim că, ieri, maşina în care se afla Culiţă Sterp s-a ciocnit cu un alt automobil în centrul oraşului Cluj-Napoca. În urma impactului, artistul a scăpat nevătămat, însă celălalt şofer a fost rănit.

Victima are 32 de ani şi a fost transportată la spital în stare stabilă.

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum Culiţă Sterp trece cu viteză pe o stradă din Cluj, iar în urma lui apare o maşină de poliţie pe care a depășit-o probabil.

Potrivit poliţiştilor, artistul era băut în momentul în care s-a produs incidentul şi a plecat de la locul accidentului.  

În această seară, Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea lui Culiţă Sterp pentru 24 de ore. 

„Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

De asemenea, menționăm faptul că, în urma rezultatelor probelor biologice, fapta de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului a fost înregistrată drept contravenție (sancționată cu amenda și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile, dacă alcoolemia, exprimată în grame de alcool per litru de sânge, este până la 0,80 g/l alcool pur în sânge)”, se arată în comunicatul emis de poliţie. 

„În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta”, se arată în comunicatul autorităţilor.

Conform poliţiştilor, Culiţă Sterp nu ar fi rămas în zona accidentului după producerea acestuia, fiind ulterior identificat de polițiști.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un şofer a zburat de pe drumul Nistrului prin curtea unui om direct în râu – ACTUALIZARE

Redactie

LÂNGĂ BISTRIŢA: O familie de maramureșeni s-a răsturnat cu mașina pe plafon (FOTO)

Vasile Dale

ZVONURI SAU REALITATE: ÎN PELERINAJ PE LA DESPESCU – Comisarul șef Ionel Todoran se vrea încă doi ani adjunct al IPJ Maramureș

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.