BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO ACCIDENT LIVE: Urmărit de poliție, un sofer beat și fără permis a izbit o mașină în intersecia de la VIVO. Accidentul LIVE a fost surprins de o cameră de bord a unui taximetrist (actualizare)

Un accident de circulație a avut loc la intersecția bulevardelor Independenței cu Decebal din Baia Mare, în zona VIVO. Două autoturisme s-au ciocnit iar o persoană are nevoie de îngrijiri medicale de la echipajul SMURD.

Șoferul vinovat, conform primelor informații, ar fi încercat să fugă de la fața locului. Mai multe echipaje ale poliției sosite imediat la fața locului au reușit să blocheze autoturismul șoferului.

În acest moment ancheta este în plina desfășurare.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor noastre șoferul unui autoturism VW Golf fugea de poliție din zona sensului giratoriu de la Clubul Văcarilor. Cu poliția pe urme individul a condus kilometri buni până a ajuns în intersecția de la VIVO. Acolo a pătruns pe culoarea roșie în viteză foarte mare și a intrat în plin într-o mașină care circula regulamentar.

Accidentul a fost surprins de o cameră de bord amplasată pe un taximetru! Vă avertizăm că imaginile sunt șocante

imaginile video ne-au fost furnizate de Alin Iordache, șofer de taxi la Compania Galant Baia Mare

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramureș

Azi, 17 noiembrie, în jurul orelor 21.00, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe bulevardul București din municipiu.

Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor, motiv pentru care au pornit în urmărire. În timpul deplasării, autoturismul urmărit a pătruns în intersecția bulevardelor Independenței cu Decebal, pe culoarea roșie a semaforului, unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 57 de ani din Baia Mare.

În urma producerii accidentului rutier, conducătorul auto a coborât din autoturism și a fugit, fiind prins și imobilizat de polițiști în spatele unui imobil de pe strada Victoriei.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat de 24 ani din Baia Mare. Aceasta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

ACTUALIZARE:

Aseară, bărbatul a fost testat și cu aparatul drugtest, iar rezultatul a ieșit pozitiv la cinci substanțe interzise.

În cauză, se mai adaugă infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe!

A fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului.

Acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIȘEU DE SUS, FINANȚARE: 3 milioane de lei pentru reabilitarea Internatului Liceului Teoretic Bogdan Vodă (foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Două victime, într-un accident la Săcel – ACTUALIZARE

Redactie

ACTUALIZARE: Un adolescent de 17 ani a murit pe loc după ce s-a aruncat de la etajul X (ACTUALIZARE/galerie foto – video)

Vasile Dale

1 mesaj

mo noiembrie 18, 2022 at 10:54 am

parca e tot mai grava situatia cu drogurile pe zona… Aveam impresia ca drogatul de Salaj cu duba a fost ceva izolat, insa se pare ca nu-i chiar asa…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.