BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Bătaia de joc la adresa contribuabilor din Baia Mare continuă. ”Îi doare-n cot de noi”

La sfârșitul lunii septembrie 2022 vă prezentam imagini ireale surprinse de cititorii noștri în Baia Mare, secolul 21. Strada Coltău intersecția cu strada Lupului (pentru o localizare exactă vă spunem că este în spatele supermarket-ului Lidl de pe strada Grănicerilor).

Ei bine, aceeași cititori ne-au transmis astăzi fotografii din zonă. E drept au pus piatră concasată pe ”ulița cătunului” Baia Mare dar nu au rezolvat problema. ”Același Marie cu alta pălărie. Își bat joc de noi și îi doare cot” este mesajul transmis de cititorii noștri care locuiesc în zona respectivă.

Cel mai probabil asfaltul va urma să fie turnat anul viitor. Când? Nici Dumnezeu nu mai știe.

Fotografiile sunt grăitoare. Nu putem să nu ne întrebăm dacă nu cumva celor din Primăria și Consiliul Local Baia Mare nu le este rușine de ”cătunul” Baia Mare! Comentați dumnevoastră fotografiile de mai jos

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

PAGUBE DUPĂ GRINDINA DE LA ULMENI: Drumuri comunale, terenuri, păşuni şi fâneţe, livezi afectate, fântâni colmatate (VIDEO)

Redactie

SOFER INCONȘTIENT: Doi tineri transportați pe DJ184 Baia Sprie – Cavnic în portbagajul unui autoturism (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

IARNĂ ÎN MARAMUREŞ: DJ 184 acoperit de un strat de zăpadă. Ninge în Pasul Gutâi. Vizibilitate redusă în Pasul Prislop (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

2 mesaje

Ms13 noiembrie 18, 2022 at 5:16 pm

V-am lăsat comentariu și la fosta știre despre acea zona ,v-am precizat ca e patinoarul generației 95’ ,după cum văd nu o sa dispară cu tot cu asfalt ,e o problema in zona aia și anumite beciuri de la blocurile vechi se inunda la ploi ,plus parcările subterane nici alea nu cred ca scapă

Raspunde
Ion noiembrie 19, 2022 at 2:56 pm

Până nu termină biserica construcția nici nu cred că are rost de făcut ceva, la câtă mizerie se face

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.