BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Șoferul băut, drogat și fără permis care a fugit de poliția și a izbit un autoturism a fost arestat preventiv

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare l-au prezentat astăzi la ora 14.30 în fața magistraților pe tânărul de 24 de ani care a fugit kilometri buni cu poliția pe urme, apoi a izbit un autoturism și a rănit-o pe șoferiță. Acesta nu avea permis de conducere, era băut și era și sub influența substanțelor interzise. Judecătorii au dispus arestarea pentru 30 de zile a numitului Ovidiu Covaci.

Solutia pe scurt: Dispune: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 5199/P/2022, din data de 18.11.2022 şi în consecinţă: În temeiul art. 202 alin.1 şi 3, art. 223 alin. 2, art. 226 alin. 1 Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului C. O. – …., pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului, prevăzute de art. 335 alin. 1 Cod penal şi art. 338 alin. 1 Cod penal, totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18 noiembrie 2022 până în data de 17 decembrie 2022 inclusiv.

Respinge solicitarea inculpatului C. O., prin apărător, de a se lua împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau măsura controlului judiciar. 

CITEȘTE ȘI

Te-ar putea interesa si

Ultimă ora: Pieton accidentat mortal în Piața Revoluției (foto/video – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO / ACTUALIZARE: Maşină în flăcări pe strada Grănicerilor din Baia Mare. La câteva ore a mai luat foc un autoturism… pe strada Luceafărului

Redactie

A murit Claudiu Pop, actorul maramureșean care a slăbit 80 de kilograme într-un an

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.