BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

Galerie foto: 5 răniți la Gârdani într-un impact dintre un microbuz și un autoturism – ACTUALIZARE

Accident rutier, un autoturism si un microbuz implicate, cu 5 victime ranite usor, pe DJ 108 A, PE raza localitatii Gardani.

Victimele au fost transportate la spital, cu 2 EPA-SMURD si 3 SAJ. A actionat Garda de Interventie Farcasa, cu 1 autospeciala, prevazuta cu modul de descarcerare.

Nu au fost persoane încarcerate, iar cele 5 victime cu traume minore au fost transportate la UPU Baia Mare.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Accident rutier cu cinci victime produs în Gârdani

Azi, 21 noiembrie, la ora 04.46, polițiștii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, în localitatea Gârdani a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 28 de ani din Tămaia, se afla staționat pe partea carosabilă a D.J. 108/A în localitatea Gârdani, iar la un moment dat a efectuat o manevră de întoarcere, intrând în coliziune cu un microbuz condus regulamentar dinspre Sălsig înspre Fărcașa, de către o femeie de 33 de ani din Bicaz.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a patru pasageri din microbuz cu vârste cuprinse între 46 și 57 de ani precum și a conducătorului autoturismului, motiv pentru care toți cinci au fost transportați de echipaje medicale la Spitalul Județean din Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Un fake news a băgat spaima în băimăreni. Benzinăriile luate cu asalt

Redactie

CONTROALE ÎN BAIA MARE: Peste 50 de persoane fizice şi juridice verificate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice

Vasile Dale

IARĂȘI VINE: Cod galben de instabilitate atmosferică în întreg județul. Se așteaptă 60 l/mp

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.