BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO: Atacul maidanezilor lângă Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș. 4 oi și o capră au fost ucise (actualizare)

Imagini greu de urmărit astăzi dimineață pe raza orașului Târgu Lăpuș chiar lângă Spitalul Orășenesc. Animalele unui localnic au fost măcelărite pur și simplu de o haită de câini aparent maidanezi. Patru oi și o capră au fost ucise.

Turma de mioare era ținută într-un țarc special amenajat și nimeni nu ar fi crezut că ar putea fi atacate în mijlocul orașului. Primarul orașului Târgu Lăpuș, Mitru Leșe, a aflat de la jurnaliștii Plus TV Maramureș și www.vasiledale.ro.

”Eu am fost astăzi în Baia Mare. Nu avem câini vagabonzi nu avem. A fost pur și simplu o acțiune accidentală, care s-a întâmplat astăzi dimineață. Am luat act de ce s-a întâmplat și am dispus să se ia legătura cu o firmă specializată, care să îi identifice și să îi ducă la un adăpost specializat. Noi nu avem adăpost pentru animale și nici nu avem mijloacele aferente pentru a-i prinde și a-i caza. E drept, au mai apărut câini maidanezi prin oraș pentru că au revenit turmele de oi în localități dar nu este obligatoriu ca acest atac să fi venit din partea unor maidanezi. E posibil să aibă proprietari. Noi vom încerca să îi identificăm” ne-a declarat Mitru Leșe, primarul orașului Târgu Lăpuș.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 23 noiembrie, polițiștii din Târgu Lăpuș, au fost sesizați de către o femeie de 57 de ani din oraș, cu privire la faptul că, pe un teren împrejmuit și-a găsit trei ovine decedate și un berbec mutilat că urmare a unui atac canin.

În cauză, polițiștii efectuează verificări pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și pentru identificarea proprietarilor câinilor în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

PMP cheamă partidele la semnarea unui pact pentru anularea pensiilor speciale și reducerea numărului de parlamentari

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Incendiu violent la Vişeu de Sus. O casă a luat foc (VIDEO)

Vasile Dale

S-a dat sentinţa în cazului accidentului mortal din Satu Mare. Vinovat este un bărbat din Tăuţii Măgherăuş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult