BREAKING NEWSEveniment

EXCLUSIV FOTO: Impact între un taxi și o autoutilitară în zona RFN din Baia Mare. Accident și pe strada Câmpului unde unul dintre șoferi era beat (actualizare)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp în intersecția bulevardelor Independenței cu Republicii din Baia Mare.

În accident au fost implicate două autoturisme, un taximetru și o autoutilitară. Traficul în zonă este îngreunat.

Accident rutier produs pe fondul consumului de alcool

Ieri, 23 noiembrie, la ora 17.40,  polițiștii din Baia Sprie au intervenit la un accident rutier produs pe strada Cimpului.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că o autoutilitară condusă dinspre Sighetu Marmației înspre Baia Mare, de către un bărbat de 62 de ani din Baia Mare, a intrat în coliziune față spate cu un autoturism condus în aceeași disrecție de către un bărbat de 26 de ani din Baia Sprie.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în cazul bărbatului de 26 de ani, iar în cazul bărbatului de 62 de ani rezultatul a fost de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanență din Baia Sprie, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Conducere fără permis și uz de fals la Ilba, pieton accidentat de un şofer băut în Vălenii Lăpușului, bărbat din Botiza reținut pentru săvârșirea în concurs a mai multor infracțiuni

Redactie

ACTUALIZARE: Accident rutier pe Dealul Dura. Patru persoane ranite. Traficul este blocat (FOTO)

Vasile Dale

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” Atribuțiile de senator și președinte de comisie în cadrul Senatului României, numeroasele proiecte de legi puse în dezbatere și aprobarea legislativului național nu mă împiedică, dimpotrivă mă motivează, pentru o prestație la un nivel cât mai înalt și în cadrul celei de a doua sesiuni plenare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei ”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.