BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Un pădurar din Borșa ar fi amenințat că va trece cu mașina peste doi bătrâni. Are dosar penal

Caz șocant la Borșa, în Maramureș. Un pădurar ar fi amenințat doi vârstnici că îi calcă cu mașina de teren. Oamenii au cerut ajutorul poliției. Acum angajatul statului are dosar penal la poliție după ce ieri reclamanții au fost audiați la Poliția orașului Borșa.

Ce spune IPJ Maramureș

”Miercuri, 23 noiembrie, în urma verificărilor efectuate, polițiștii din Borșa au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

În fapt, la data de 03 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați prin plângere de către o femeie în vârstă de 70 și soțul acesteia, un bărbat în vârstă de 75 de ani din Borșa, cu privire la faptul că un bărbat de 31 de ani din Borșa, i-ar fi amenințat cu acte de violență în urma unei stări conflictuale mai vechi între cei trei”.

Conform surselor noastre pădurarul nu ar fi la prima abatere de acest gen. Acesta ar mai fi cercetat în alte două dosare penale pentru comiterea acelorași fapte. Există zvonuri conform cărora pădurarul s-ar lăuda în fața reclamanților că de el nicio autoritate a statuluir român nu se va atinge pentru că el este cel care furnizează lemn de foc polițiștilor din Borșa. Să fie oare chiar așa? Vom urmări evoluția acestei anchete pas cu pas. (Sursa foto principal facebook.com)

Te-ar putea interesa si

ÎN MIJLOC DE IULIE: A nins în Munţii Rodnei (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO: PERICOL MAJOR – Podul Istoric dintre România și Ucraina s-a înclinat!!!! Reabilitarea costă 25 milioane de lei

Vasile Dale

OPERATIVITATE: poliţiştii maramureşeni au prins şi reţinut doi tineri bănuiţi că au comis furturi din lăcaşuri de cult din mai multe judeţe

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.